09 oktober 2008

Se hvor glad Bosco blev, da han så denne mail


Ja, det er Bosco, der hopper rundt som en sindsyg, mens han gøer af glæde.

Ja, hvalpetræf er bare SUPER og en stor tak til Bernermor og Bernerfar.

Vi har ikke bare købt en hund,  men en hel pakke af Jysk kærlighed til Bernerhunde ;-))

Se kopi af mailen:

Hvalpertræf 2009

Hundesjov søndag!

Da det er svært at koordinere så mange travle kalendere, sender vi allerede nu indbydelse ud til næste års hvalpetræf. Deltagerne bliver hvalpe fra U2 kuldet, V-kuldet og B-kuldet. Shelly deltager selvfølgelig også, men hun kan næppe kaldes et kuld 

Arrangementet bliver udendørs, uanset vejret, så tag tøj på efter det.

Dagen kommer til at bestå af en mindre gåtur rundt på vores marker for lige at få hundene ned på jorden. 

Derefter går vi i gang med en masse hundesjov sat op som holdkonkurrencer. Et kuld er et hold, og så fylder vi op med nogle af de ekstra hunde, så der bliver lige mange deltagere på hvert hold. Det hele er pjat, sjov og ballade, men jeg kan allerede nu afsløre, at dagen indeholder blondetrusser, flødeboller, æg, hat, trillebør, hula hop ring, sofa, vandbad og en opvisning.

Vi sørger for chips, sodavand, øl, kaffe, te og kakao. Jeg vil foreslå, at I selv indbyrdes arrangerer noget med mad, for eksempel sammenskudsfrokost, eller at en laver sandwich til de andre. Hvis I fordeler det kuldvis, er det en overkommelig opgave. Derudover er jeg overbevist om, at vi kan få Vanilla´s mor til at bage en af sine fantastiske chokoladekager. Hvis I skriver til mig, hvor mange hunde og mennesker I bliver, skal jeg nok give beskeden videre til den mad-ansvarlige.

Har man andre hunde end Lady Xiera-hunde, er de naturligvis også velkomne. Hvis nogen har for mange hænder og for få hunde, stiller vi gerne ekstra firbenede deltagere til rådighed. Bare sig til hvem I vil låne.

Bernerhilsner fra 

Kennel Lady Xiera


Ingen kommentarer: